Conference League – ΠΑΟΚ: Έτοιμος για μια νέα υπέρβαση

Conference League – ΠΑΟΚ: Έτοιμος για μια νέα υπέρβαση

Με «όπλο» το 1-0 ο ΠΑΟΚ καλείται απόψε να μείνει όρθιος στη Γάνδη

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο έτοιμος από ποτέ προκειμένου να κάνει τη σύγχρονη ευρωπαϊκή του υπέρβαση είναι ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την πορεία του 1973-74 στο Κυπελλούχων. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται από χθες στο Βέλγιο και έχει μπροστά του έναν ακόμα «τελικό» καθώς καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη του με 1-0 επί της Γάνδης στην Τούμπα και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους «οκτώ» του Conference League. Ενας ΠΑΟΚ, που εκτός από το εμπόδιο των Βέλγων έχει να αντιμετωπίσει απόψε και τα δικά του προβλήματα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε να μένουν εκτός αποστολής ο Ελ Καντουρί που έχει ίωση, όπως και οι τιμωρημένοι Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς, αλλά και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι δεν θέλει να μιλάει για τους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεσή του, αλλά για αυτούς που θα έχει. Αλλωστε την ιστορία τη γράφουν πάντα οι παρόντες και η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αυτήν έχει ραντεβού στην «Γκελάμκο Αρένα».

«Γιατί ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Θέλω μία πιο αισιόδοξη. Θέλω να είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι και μπορούν να αγωνιστούν. Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα. Μιλώντας πιο σοβαρά, υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν όποιον έχει πρόβλημα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε και είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση», είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επιδιώξει να προκριθεί στους «8» του Conference League, όπως είχε κάνει και το 1974 στο Κυπελλούχων.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός στόπερ Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ενώ οι πιο πιθανοί για να ξεκινήσουν απόψε είναι οι: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Ακπομ.

Επίσης σήμερα για τους «16» του Conference League παίζουν: Στις 19.45: Αλκμααρ – Μπόντο Γκλιμτ (1-2), Βασιλεία – Μαρσέιγ (1-2), Κοπεγχάγη – Αϊντχόφεν (4-4), Ρεν – Λέστερ (0-2). Στις 22.00: Λιντζ – Σλάβια Πράγας (1-4), Ρόμα – Φίτεσε (1-0), Φέγενορντ – Παρτιζάν (5-2).

• Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Αρη στον τελικό του Βόλου και κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT