Σούπερ Λιγκ 1: Κρίσιμη αναμέτρηση του Αρη με τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ 1: Κρίσιμη αναμέτρηση του Αρη με τον Παναθηναϊκό

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και λόγω βαθμολογικής θέσης (2ος με 3η) η… αετομαχία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κλέβει την παράσταση, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1 είναι αυτό ανάμεσα στον Αρη και τον Παναθηναϊκό κι ας είναι ένα επίπεδο πιο κάτω βαθμολογικά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχει χαρακτήρα τελικού, είναι όμως μια μονομαχία ιδιαίτερα καθοριστική στην προσπάθεια των δύο ομάδων να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ειδικά εάν προκύψει νικητής. Εάν είναι ο Αρης, αυξάνει τη διαφορά του από τους «πράσινους» στους 5 βαθμούς και θα έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι, ενώ εάν είναι οι φιλοξενούμενοι, θα προσπεράσουν αυτοί και θα πάρουν το πλεονέκτημα στα δικά τους χέρια.

Ο Αρης είναι φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα και με μόνη απουσία αυτήν του Μαντσίνι, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη αποδεκατισμένος και χτυπημένος άσχημα από μια επιδημία ίωσης, που εάν ήταν COVID-19 θα έφερνε το παιχνίδι στα όρια της αναβολής. Χαρακτηριστικό είναι ότι καλού – κακού, ο Γιοβάνοβιτς πήρε στην αποστολή τρεις παίκτες από τη Β΄ ομάδα. Το ντέρμπι «δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ χρωματίζεται από το ντεμπούτο του Κριχόβιακ με την ΑΕΚ και την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην ελληνική πραγματικότητα, μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί της Γάνδης. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός παίζει στα Γιάννινα και με νίκη θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ (2η αγωνιστική): ΚΥΡΙΑΚΗ: 15.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, 19.00 Αρης – Παναθηναϊκός, 19.30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Η βαθμολογία (27 αγώνες): Ολυμπιακός 68, ΠΑΟΚ 56, ΑΕΚ 47, Αρης 45, Παναθηναϊκός 43, ΠΑΣ Γιάννινα 40.

Η αυλαία των πλέι άουτ ανοίγει σήμερα, με τα 4 παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής τους να διεξάγονται την ίδια μέρα, με τις βαθμολογικές διαφορές να είναι διακριτές και τις μισές ομάδες να μην έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: 15.00 ΟΦΗ – Ιωνικός, 17.15 Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, 17.15 Βόλος – Αστέρας Τρίπολης, 19.30 Παναιτωλικός – Λαμία. Η βαθμολογία (26 αγώνες): ΟΦΗ 37, Αστέρας Τρίπολης 35, Παναιτωλικός 32, Βόλος 30, Ιωνικός 26, Ατρόμητος 23, Λαμία 18, Απόλλων Σμύρνης 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT