Κάλεσε και Χατζηγιοβάνη στην εθνική ομάδα ο Πογιέτ

Κάλεσε και Χατζηγιοβάνη στην εθνική ομάδα ο Πογιέτ

Με αλλαγές στις αρχικές κλήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για τα φιλικά με τη Ρουμανία την Παρασκευή και το Μαυροβούνιο την ερχόμενη Δευτέρα.

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αλλαγές στις αρχικές κλήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για τα φιλικά με τη Ρουμανία την Παρασκευή και το Μαυροβούνιο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μασούρα και Βρουσάι οι οποίοι έχουν κορωνοϊό και έχουν τεθεί σε καραντίνα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση, ενώ υπενθυμίζεται ότι και ο Λευτέρης Λύρατζης πήρε τη θέση του Κώστα Σταφυλίδη, που είναι τραυματίας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός στα δύο τεστ θα φανερώσει κάποιες από τις πρώτες σκέψεις του σχετικά με το Nations League που ακολουθεί το καλοκαίρι και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τη δική του παρουσία στον πάγκο της ομάδας, καθώς τα τέσσερα πρώτα ματς θα τα δώσει μέσα στον Ιούνιο, ενώ τα άλλα δύο τον Σεπτέμβριο, όταν και θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του με το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει των δύο ματς με Ρουμανία και Μαυροβούνιο τόνισε ότι θέλει να περάσει στους παίκτες του τον χαρακτήρα του νικητή, ενώ πρόσθεσε ότι παρά τις απουσίες της τελευταίας στιγμής, υπάρχουν αρκετές λύσεις για να καλύψουν τα τυχόν κενά, καθώς αυτός και οι συνεργάτες του μελέτησαν μια λίστα με περισσότερους από 45 ποδοσφαιριστές μέχρι να καταλήξουν στις πρώτες κλήσεις.

Πάντως το ξεκίνημα του Πογιέτ στον πάγκο δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα, καθώς οι πρώτες… σπόντες ήρθαν από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός κλήσεων, παρά την καλή σεζόν που κάνει στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί σήμερα επί ελληνικού εδάφους και αύριο αναμένεται να αναχωρήσει για τη Ρουμανία, όπου θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT