Πρίφτης: Το κίνητρό μας αρχίζει και ξεκινάει σε εμάς

Πρίφτης: Το κίνητρό μας αρχίζει και ξεκινάει σε εμάς

Ενα… «καρέ» αγώνων απέμεινε για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ολοκληρώσει τη φετινή Ευρωλίγκα, διαγράφοντας μια εφιαλτική πορεία.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα… «καρέ» αγώνων απέμεινε για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ολοκληρώσει τη φετινή Ευρωλίγκα, διαγράφοντας μια εφιαλτική πορεία. Δύο ματς στο ΟΑΚΑ (απόψε στις 19.00 με Μακάμπι, Πέμπτη με Ρεάλ) και δύο εκτός (Αλμπα, Φενέρ) θα διαμορφώσουν τον απολογισμό των «πρασίνων», που θέλουν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. Ο Παναθηναϊκός μέσω αυτών των αγώνων μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στη μάχη των πλέι οφ, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης δεν βρίσκει κίνητρο σε αυτό.

«Το κίνητρό μας αρχίζει και ξεκινάει σε εμάς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά δεν αδιαφορούμε», ανέφερε ο Ελληνας κόουτς, που χαρακτήρισε σημαντική την επιστροφή του Παπαπέτρου. Εκτός μάχης θα είναι ο Γιόβιτς, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μποχωρίδη. «Εχουμε ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δώσουμε το 100%», είπε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κασελάκης.

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στις πρώτες θέσεις της Ευρωλίγκας, αλλά είναι μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην άμυνα», τόνισε ο τεχνικός της Μακάμπι, Αβί Εβέν, που μετά την αναδιάρθρωση της βαθμολογίας λόγω της αποβολής των ρωσικών ομάδων βλέπει την ομάδα του να «αγγίζει» τον στόχο της οκτάδας. Χαρακτηριστική είναι και η χθεσινή δήλωση του προέδρου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, με την οποία, αφού έκανε λόγο για «ρωσοφοβία» σε ευρωπαϊκό επίπεδο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της οριστικής αποχώρησης της ομάδας του από την Ευρωλίγκα. Στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, η Φενέρ υποδέχεται (21.00) την Αλμπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT