Πρίφτης: Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια

Πρίφτης: Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη δεύτερη στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (21.00).

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα στοιχεία εκείνα που θα τον κάνουν να εμφανιστεί ανταγωνιστικός αναζητεί ο Παναθηναϊκός ενόψει των τριών τελευταίων αγώνων του στην Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης από τον αποψινό με τη δεύτερη στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (21.00).

Οπως φάνηκε και εναντίον της Μακάμπι, οι «λαβωμένοι» από τις πολλές απουσίες «πράσινοι» δεν έχουν κίνητρο, ούτε όμως και τις απαραίτητες δυνάμεις για να παλέψουν τα παιχνίδια.

«Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο», παραδέχθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε: «Οι 95 πόντοι που δεχθήκαμε είναι πολλοί. Η Ρεάλ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, έχοντας μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια. Δεν είναι εύκολο, έχουμε απουσίες και κούραση από το προηγούμενο παιχνίδι. Αλλά δεν γίνεται αλλιώς». Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαπέτρου ανέφερε πως το όνομα της Ρεάλ δίνει κίνητρο και πως στον Παναθηναϊκό αξίζει να κλείσει τη χρονιά με έναν τίτλο. Οσον αφορά τις απουσίες, παραμένουν οι ίδιες πλην του Χουγκάζ, που τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Σήμερα επίσης αγωνίζονται: Μακάμπι – Βιλερμπάν και Μιλάνο – Μονακό.

Ιωση και ο Παπανικολάου

Στον Ολυμπιακό, τα προβλήματα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα δεν έχουν τελειωμό. Μετά τους Σλούκα, Φαλ και Ντόρσεϊ, χθες «θύμα» της ίωσης έπεσε και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος δεν κατάφερε να γυμναστεί εξαιτίας στομαχικών διαταραχών. Ο Μακίσικ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT