Πολωνός διαιτητής στο Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

Πολωνός διαιτητής στο Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

Ο Πολωνός διαιτητής Σίμον Μαρτσίνιακ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ (7/4, 22:00) για τα προημιτελικά του Conference League

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πολωνός διαιτητής Σίμον Μαρτσίνιακ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ (7/4, 22:00) για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο 42χρονος Πολωνός είναι της κατηγορίας Elite της UEFA. Έχει σφυρίξει μάλιστα παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα το ΠΑΟΚ – Άρης 2-2 στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος. Θεωρείται γνώριμος στο ελληνικό κοινό αφού έχει σφυρίξει το Γουλβς – Ολυμπιακός 1-0 και πιο παλιά τους αγώνες της ΑΕΚ με τη Βίντι (1-1) και της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ (3-0).

Τη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει μόνο ματς για το Champions League. Πιο συγκεκριμένα, έχει διευθύνει τις αναμετρήσεις της Ίντερ με τη Λίβερπουλ (0-2), το Σέριφ Τίρασπολ – Ρεάλ (0-3) ενώ το τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς ήταν το Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ 0-3.

Στο μεταξύ, κανονικά για τη Γαλλία θα ταξιδέψουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη ανακλήθηκε και έτσι περίπου 3.500 φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσουν για τη γαλλική πόλη.

«Μόλις βγήκε επίσημα απόφαση από το δικαστήριο ότι η απεργία κρίθηκε παράνομη, χωρίς να έχουμε ακόμη το σκεπτικό. Αυτό αφορά εμάς, η αγωγή είχε γίνει από το κράτος προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η απεργία κρίθηκε παράνομη. Οπότε οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα», τόνισε στο Metropolis ο Παναγιώτης Σίμος, μέλος του ΔΣ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT