Ευρωλίγκα: Για το γόητρο απόψε ο ΠΑΟ στο Βερολίνο

Ευρωλίγκα: Για το γόητρο απόψε ο ΠΑΟ στο Βερολίνο

Με δύο εξ αναβολής αγώνες ξεκινάει σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο εξ αναβολής αγώνες ξεκινάει σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, με τα βασικά ερωτήματα να έχουν ήδη απαντηθεί και με ανοικτή μόνο τη σειρά κατάταξης, που θα καθορίσει τα ζευγαρώματα στη φάση των πλέι οφ.

Υπ’ αυτήν την έννοια, η αποψινή (21.00) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αλμπα στο Βερολίνο κρίνει μόνο το γόητρο, καθώς η γερμανική ομάδα δεν προλαβαίνει το τρένο των πλέι οφ, ενώ ο Παναθηναϊκός στοχεύει απλώς σε μια νίκη ώστε να αποφύγει την άβολη τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με δεδομένο ότι έχει κλείσει η πρώτη οκτάδα των πλέι οφ, το ζητούμενο στον άλλο αγώνα της βραδιάς είναι η θέση κατάταξης της Εφές και της Μπάγερν, οι οποίες θα διεκδικήσουν απόψε (20.30) τη νίκη στην Πόλη με στόχο να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται για να αποφύγουν τα πολύ δύσκολα στις διασταυρώσεις.

«Αν βάλουμε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα κόντρα σε Αλμπα και Φενέρ. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό για να κλείσουμε τη σεζόν πιο θετικά απ’ όσο κύλησε στο μεγαλύτερο κομμάτι της. Θέλουμε να έχουμε καλό σκεπτικό και νοοτροπία, να πασάρουμε την μπάλα στην επίθεση, να μην κάνουμε βεβιασμένες επιθέσεις. Ταυτόχρονα να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Αρκετές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δεχόμαστε 30 πόντους σε ένα δεκάλεπτο και σ’ ένα άλλο 10. Πρέπει να εξαλείψουμε αυτή τη διαφοροποίηση για να είμαστε πιο συνεπείς», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος εκτός του Γιόβιτς (δύσκολα θα προλάβει τη Δευτέρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), δεν υπολογίζει απόψε και τον Χουγκάζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT