Ολυμπιακός: Πορτογαλικό δημοσίευμα για Αφόνσο Σόουζα

Ολυμπιακός: Πορτογαλικό δημοσίευμα για Αφόνσο Σόουζα

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αφόνσο Σόουζα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «A Bola»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αφόνσο Σόουζα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «A Bola». 

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι δεξιοπόδαρος. Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό. 

Ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο αφού το 50% των δικαιωμάτων του ανήκουν στην Πόρτο. Το υπόλοιπο 50% ανήκει στη Μπελενένσες όπου αγωνίζεται. 

Η περίπτωσή του δεν προχώρησε παρά το γεγονός ότι ο Σεμεδο επέστρεψε στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «A Bola» ο παίκτης παραμένει στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία για την απόκτησή του.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο. Ακόμη, είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Τη φετινή σεζόν έχει 25 συμμετοχές (οι 23 ως βασικός) στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο γκολ ενώ έχει δώσει μια ασίστ. 

Στην «A Bola» γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός με την πορτογαλική αγορά σε επίπεδο προπονητών. Το δημοσίευμα σημειώνει τα ονόματα των Λεονάρντο Ζαρντίμ, Βίτορ Περέιρα, Μάρκο Σίλβα αλλά και του Πέδρο Μαρτίνς που κάθεται αυτή την περίοδο στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT