Κύπελλο Ελλάδος: Άλλαξε ώρα ο ημιτελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδος: Άλλαξε ώρα ο ημιτελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Την αλλαγή ώρας του ημιτελικού του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο ανακοίνωσε η ΕΠΟ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αλλαγή ώρας του ημιτελικού του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ο πρώτος ημιτελικός των δύο ομάδων ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου στις 19:00 το απόγευμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ ο αγώνας της Τούμπας θα ξεκινήσει μίση ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από τη Διεύθυνση Ποδοσφαίρου ανακοινώνεται ότι ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στο γήπεδο Τούμπας στις 21/04/2022, θα έχει ώρα έναρξης 19:30 αντί για τις 19:00 που είχε αρχικά οριστεί».

Σημειώνεται ότι μία μέρα νωρίτερα, τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα. 

Η ημερομηνία διεξαγωγής των επαναληπτικών αγώνων θα εξαρτηθεί από την πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ (7/4, 14/4) για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Αυτός είναι και ο λόγος που αναβλήθηκε το ντέρμπι της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Ολυμπιακό. Ο σπουδαίος αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου αλλά θα οριστεί σε νέα ημερομηνία μετά από σχετικό αίτημα του ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT