Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα επέστρεφε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φεντερίκο Μακέντα επέστρεφε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιταλός επιθετικός είχε υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στον αστράγαλο στις 16 Φεβρουαρίου προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μήνες. Ο Μακέντα επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο 30χρονος επιθετικός πλέον δε νιώθει ενοχλήσεις κάνοντας όλο το ασκησιολόγιο με τη μπάλα. Συμμετείχε μάλιστα στο οικογενειακό δίτερμα και πλέον μετράει αντίστροφα για την αγωνιστική επιστροφή του.

Ο Φεντερικό Μακέντα είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 17 Απριλίου για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Περισσότερες πάντως πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να βρίσκεται στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου. 

Από εκεί και πέρα, θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT