Basket League, Ολυμπιακός – Άρης 89-67: Δίχως να φορτσάρουν οι Πειραιώτες

Basket League, Ολυμπιακός – Άρης 89-67: Δίχως να φορτσάρουν οι Πειραιώτες

Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 89-67 του Άρη για την 24η αγωνιστική της Basket League

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με του Άρη για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δε φόρτσαρε ιδιαίτερα αφού ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το σπουδαίο ματς του ΟΑΚΑ (11/4) θα κρίνει και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί μέσα Μαΐου ωστόσο ο ΕΣΑΚΕ το μετέθεσε για να διευκολύνει τον Ολυμπιακό στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Σημειώνεται ότι οι Πειραιώτες έχουν προκριθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Άρης παρατάχθηκε στο ματς με πολλές απουσίες και κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο. Οι Θεσσαλονικείς κρατούσαν τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μιχάλης Λούντζης χτύπησε σε προσπάθειά του να σκοράρει. Ο γκαρντ των Πειραιωτών έμεινε στο παρκέ για λίγα δευτερόλεπτα αλλά σηκώθηκε λίγο αργότερα και πήγε προς τα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο. Με ρεσιτάλ τριπόντων από Έισι και Ντόρσεϊ οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 66-45 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι με νέο τρίποντο του ΜακΚίσικ διαμόρφωσαν το 69-45 δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στον υπόλοιπο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είχε πρώτο σκόρερ τον Λαρεντζάκη με 18 πόντους. Άλλους 16 πρόσθεσε ο Ντόρσεϊ. Για τον Άρη ξεχώρισε επιθετικά ο Καουάν με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 41-33, 66-45, 89-67

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT