L’ Equipe: «Μικρή νίκη η Μαρσέιγ, θα “βράζει” η Θεσσαλονίκη στον επαναληπτικό»

L’ Equipe: «Μικρή νίκη η Μαρσέιγ, θα “βράζει” η Θεσσαλονίκη στον επαναληπτικό»

Για μη επαρκή νίκη της Μαρσέιγ απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο η «L' Equipe» στο πρωτοσέλιδό της

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μη επαρκή εμφάνιση της Μαρσέιγ απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο η «L’ Equipe» στο πρωτοσέλιδό της.

Η γαλλική εφημερίδα σημείωσε ότι στον επαναληπτικό η Τούμπα θα «βράζει». Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι επιβλήθηκε με 2-1 στο Βελοντρόμ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο με το γκολ του Καντουρί να δίνει πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό της 14ης Απριλίου.

Η «L’ Equipe» σχολιάζοντας την εμφάνιση των Μασσαλών σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι ήλεγξαν το πρώτο ημίχρονο, επέτρεψαν τον Δικέφαλο να επιστρέψει στο παιχνίδι. Όπως τονίζει η γαλλική εφημερίδα πλέον όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη και την «καυτή» έδρα του ΠΑΟΚ.

«Διαμάντι, αλλά δεν έλαμψε» αναφέρει ο πρωτοσέλιδος τίτλος της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας. «Παρά τη ξεκάθαρη κυριαρχία και το εκπληκτικό γκολ του Παγέτ, η Μαρσέιγ αρκέστηκε σε μία μικρή νίκη και τώρα θα πρέπει να αντισταθεί στη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη θα σε μία ατμόσφαιρα που θα “βράζει”» συμπληρώνει. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT