Ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς δέχτηκε απειλές για τη ζωή του

Ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς δέχτηκε απειλές για τη ζωή του

Ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς, Κάσιο Ράμος, αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από τη Αλγουαράις Ρίντι για το Κόπα Λιμπερταδόρες

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς, Κάσιο Ράμος, αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από τη Αλγουαράις Ρίντι για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι δέχτηκε ηχητικά μηνύματα τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του. 

«Αποφάσισα να μιλήσω μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στην οικογένειά μου αυτήν την Πέμπτη (07/04). Προώθησα τα ηχητικά που έλαβε η γυναίκα μου στην αστυνομία, ώστε όποιος έχει την απαραίτητη αρμοδιότητα να χειριστεί την υπόθεση. Δεν μπορώ να δεχτώ καθόλου τέτοιου είδους απειλές. Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη» ανέφερε αρχικά ο Κάσιο.

«Πάντα ήμουν ένας παίκτης που αφοσιώθηκε στο έπακρο και προσπαθούσα να βοηθήσω τους προπονητές, τους αθλητές και τους προπονητές που πέρασαν από εδώ μέσα και έξω από το γήπεδο. Πολλές φορές μπήκα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βοηθήσω την Κορίνθιανς. Και το έκανα χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα. Το έκανα γιατί έτσι είμαι. Είμαι πολύ ευγνώμων στην Κορίνθιανς και προσπαθώ να ανταποδώσω αυτήν την ευγνωμοσύνη αφήνοντας ό,τι μπορώ καθημερινά.

Γνωρίζω πλήρως ότι πρέπει πάντα να το αποδεικνύω γιατί έπαιξα σχεδόν 600 αγώνες και κέρδισα εννέα τίτλους. Δεν έκατσα ποτέ στις δόξες, γιατί δεν κέρδισα τίποτα μόνος μου και θέλω να συνεχίσω να κερδίζω όσο έχω συμβόλαιο. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποδέχομαι αυτό που έγινε και δεν ήθελα να μείνω σιωπηλός μπροστά στην τόση αδικία» συμπλήρωσε στο μήνυμά του ο ποδοσφαιριστής.

View this post on Instagram

A post shared by Cássio Ramos (@rcassio12)

Ανακοίνωση καταδίκης εξέδωσε και η Κορίνθιανς. «Ελπίζουμε ότι οι αρχές θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Ως σύλλογος, η αποστολή μας είναι η αποστολή της ειρήνης, του σεβασμού και της ισότητας, στη νίκη και στην ήττα» αναφέρει μεταξύ άλλων η βραζιλιάνικη ομάδα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT