Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Καρλίτος, αμφίβολος για ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Καρλίτος, αμφίβολος για ΠΑΣ

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Καρλίτος προέκυψε για τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Καρλίτος προέκυψε για τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής.

Ο Ισπανός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και δε συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ακολούθησε θεραπεία. 

Η συμμετοχή του παίκτη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/4, 19:00) για τα πλέι οφ είναι αμφίβολη. Αν η απουσία του επιβεβαιωθεί τότε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μείνει με μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό τον Φώτη Ιωαννίδη αφού ο Μακέντα δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Από εκεί και πέρα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέστη τράβηγμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (17/4, 21:30) για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες και εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Καρλίτος λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT