ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μάνταλος

Με τον Πέτρο Μάνταλο να επιστρέφει στις προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη (10/4, 19:30) για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Πέτρο Μάνταλο να επιστρέφει στις προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη (10/4, 19:30) για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της Ένωσης είχε ερεθισμό στο δεξί γόνατο μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος υπολογίζει κανονικά στον διεθνή μέσο. 

Αντίθετα, οι Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ παραμένουν αμφίβολοι για τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αμφότεροι προπονήθηκαν ατομικά.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Πέτρος Μάνταλος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ γυμνάστηκαν ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT