ΑΕΚ: Δημοσίευμα στην Αργεντινή γράφει για πρόταση στον Μπεναβίδες

ΑΕΚ: Δημοσίευμα στην Αργεντινή γράφει για πρόταση στον Μπεναβίδες

Ο Κάρλος Μπεναβίδες είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Αργεντινή

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κάρλος Μπεναβίδες είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Αργεντινή. 

Η ιστοσελίδα onefootball κάνει λόγο μάλιστα και για επίσημη πρόταση της Ένωσης στον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο μέχρι το 2026. Ο παίκτης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε η οποία το 2018 δαπάνησε 2,5 εκατομμύρια δολάρια για το 60% των δικαιωμάτων του.

Ο ποδοσφαιριστής, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 10 συμμετοχές με ένα γκολ. 

«Το συμβόλαιο του Κάρλος Μπεναβίδες με την Ιντεπεντιέντε λήγει στις 30 Ιουνίου, οπότε ο Ουρουγουανός είναι τώρα σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο και να υπογράψει προσύμφωνο. Η Ιντεπεντιέντε αγόρασε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη από την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ της Ουρουγουάης για 2,5 εκατ. δολάρια το 2018. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ έχει έτοιμη πρόταση να πάρει τον Μπεναβίδες.

Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Ουρουγουανού για να του παρουσιάσει επίσημη πρόταση: συμβόλαιο μέχρι το 2026 και καλές αποδοχές. Αυτό περιπλέκει τις πιθανότητες της Ιντεπεντιέντε να πείσει τον παίκτη να επεκτείνει το συμβόλαιό του με το σύλλογο. Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπεναβίδες μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και δεν θα αφήσει κανένα οικονομικό όφελος στην ομάδα. Σήμερα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των μάνατζερ του παίκτη. Σε αυτή θα παρουσιαστεί νέα πρόταση στον Ουρουγουανό για επέκταση του συμβολαίου. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα είναι στα χέρια του Μπεναβίδες και του εκπροσώπου του» αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Αργεντινής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT