Ευρωλίγκα: Οριστικά δεύτερος ο Ολυμπιακός, με Μονακό στα πλέι οφ

Ευρωλίγκα: Οριστικά δεύτερος ο Ολυμπιακός, με Μονακό στα πλέι οφ

Η Ρεάλ ηττήθηκε με 97-88 από τη Μπάγερν στη Μαδρίτη φέρνοντας τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ ηττήθηκε με 97-88 από τη Μπάγερν στη Μαδρίτη με τον Ολυμπιακό να τερματίζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Πειραιά θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στους Μονεγάσκους στους αγώνες με έπαθλο το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Στο ματς της Μαδρίτης, η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκειά του η Μπάγερν πάτησε γκάζι στην τελική ευθεία. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο υποχώρησε στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 18 νίκες και 10 ήττες.

Η Μπαρτσελόνα τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου σε ένα ζευγάρι που οι Ισπανοί είναι το μεγάλο φαβορί.

Το πάνω χέρι εχει και ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μονακό. Μοναδική εκκρεμότητα είναι η θέση της Μακάμπι, που είναι στα πλέι οφ και έχει εξ’ αναβολής ματς (23η αγωνιστική) με τη Φενέρμπαχτσε στις 13 Απριλίου.

Αν η ομάδα από το Ισραήλ πάρει τη νίκη τότε τερματίζει 5η και παίζει με μειονέκτημα έδρας κόντρα στη Ρεάλ και η Εφές θα πάει έτσι πάνω στην Αρμάνι. Αν όμως η Μακάμπι ηττηθεί τότε αυτή θα παίξει με την Αρμάνι και το άλλο ζευγάρι θα είναι το Ρεάλ-Εφές.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Μπαρτσελόνα- Μακάμπι Τελ Αβίβ 80-104

Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο 80-81

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 59-62

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 88-97

Ερυθρός Αστέρας – Αναντολού Εφές 93-85

Μονακό – Άλμπα Βερολίνου 91-74

Η κατάταξη των 8 πρώτων ομάδων

1. Μπαρτσελόνα 21-7
2. Ολυμπιακός 19-9
3. Αρμάνι Μιλάνο 19-9
4. Ρεάλ Μαδρίτης 18-10
5. Μακάμπι Τελ Αβίβ 16-11
6. Αναντολού Εφές 16-12
7. Μονακό 15-13
8. Μπάγερν Μονάχου 14-14

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT