Conference League: Πιθανότατα χωρίς οπαδούς η Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη

Conference League: Πιθανότατα χωρίς οπαδούς η Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη

Με ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μπροστά του τουλάχιστον άλλα 90 λεπτά για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τη Μαρσέιγ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μπροστά του τουλάχιστον άλλα 90 λεπτά για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τη Μαρσέιγ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League. Από τη μία ο «Δικέφαλος» είχε ένα αρκετά κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε δύο τέρματα, από την άλλη όμως παρουσίασε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο για τουλάχιστον 20 λεπτά στο δεύτερο μέρος και με το γκολ του Ελ Καντουρί έμεινε στο «κόλπο» της πρόκρισης στους «4» της διοργάνωσης. Ισως μάλιστα τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά για αυτόν αν στην εκπνοή ο Μιτρίτσα είχε δώσει την μπάλα στον Τσόλακ που ήταν μόνος του.

Στα υπέρ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης, το γεγονός ότι η Μαρσέιγ θα έρθει σχεδόν αποδεκατισμένη, καθώς δεν θα έχει στον πάγκο της τον Σαμπάολι εξαιτίας καρτών, τους τρεις σέντερ φορ, αφού Μίλικ και Μακαμπού είναι τραυματίες, ενώ ο Ντιένγκ συμπλήρωσε κάρτες, όπως τιμωρημένοι είναι και οι Ζέρσον, Καμαρά.
Βέβαια, εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, η βραδιά σημαδεύτηκε από τα πρωτοφανή για ευρωπαϊκό αγώνα επεισόδια που κράτησαν πάνω 24 ώρες, καθώς υπήρξε ένταση και μετά το τέλος του ματς, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποχωρούν από το «Βελοντρόμ» γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Στην UEFA περιμένουν τις εκθέσεις των παρατηρητών και υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να απαγορευτεί η μετακίνηση των οπαδών της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί άλλωστε και στη ρεβάνς των Γάλλων με τη Βασιλεία, για να αποφευχθούν τα αντίποινα από τους Ελβετούς, που είχαν επίσης πολύ δύσκολη βραδιά στη Μασσαλία. Πάντως, αν δεν αλλάξει κάτι, η γαλλική ομάδα έχει συμφωνήσει να πάρει 1.100 εισιτήρια για τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Τέλος, η ήττα του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Σλάβια (3-3 με τη Φέγενορντ, ζευγάρι με το οποίο «σταυρώνει» αυτό της ελληνικής ομάδας στα ημιτελικά) έφεραν νέα δεδομένα για τη 15η θέση, καθώς η διαφορά μας από τους Τσέχους μειώθηκε στους 400 βαθμούς, ενώ στη «μάχη» μπήκε και η Νορβηγία, που έπειτα από τη νίκη της Μπόντο Γκλιμτ επί της Ρόμα ανέβηκε στη 17η θέση με 950 βαθμούς διαφορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT