Πρέμιερ Λιγκ, Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Τη νίκησε και την αφήνει εκτός Ευρώπης

Πρέμιερ Λιγκ, Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Τη νίκησε και την αφήνει εκτός Ευρώπης

Η Έβερτον επιβλήθηκε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Έβερτον επιβλήθηκε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Έβερτον για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και η Γιουνάιτεντ για να παραμένει στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε τους 28 βαθμούς. Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 51 και εξακολουθούν να βρίσκονται στην έβδομη θέση.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Γιουνάιτεντ ήρθε στο 12ο λεπτό όταν ο Ράσφορντ έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Φερνάντες με τον Πίκφορντ να αποκρούει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Κόντρα στη ροή του ματς η Έβερτον άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό. Ο Γκόρντον έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Μαγκουάιρ και κατέληξε στα δίχτυα. Από την στιγμή που δέχτηκε το γκολ, η Γιουνάιτεντ έδειχνε χαμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι δε μπορούσαν να απειλήσουν. Την ίδια στιγμή, η Έβερτον έχασε δύο ακόμη ευκαιρία με τον Κιν και τον Ριτσάρλισον πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έψαξε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γιουνάιτεντ προσπαθούσε να απειλήσει έχοντας συντριπτική κατοχή της μπάλας έναντι της Έβερτον.

Ο Πογκμπά σούταρε στο 81ο λεπτό αλλά ο Πίκφορντ ήταν σε ετοιμότητα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από μία σέντρα και σούταρε με τον Άγγλο τερματοφύλακα να κάνει μία σπουδαία απόκρουση.

Έβερτον (Λάμπαρντ): Πίκφορντ, Μικολένκο, Κιν, Γκόντφρεϊ, Κόουλμαν, Ιβόμπι, Άλαν, Ντελφ (84′ Ντουκουρέ), Ρισάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (71′ Γκρέι), Γκόρντον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπιζάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Φρεντ (36′ Πογκμπά), Μάτιτς (64′ Μάτα), Ράσφορντ (64′ Ελάνγκα), Φερνάντες, Σάντσο, Ρονάλντο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT