Σούπερ Λιγκ 1, ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 1-2: Διπλό και συνεχίζει να ελπίζει

Σούπερ Λιγκ 1, ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 1-2: Διπλό και συνεχίζει να ελπίζει

Ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στον ΟΦΗ (1-2) στην Κρήτη για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στον ΟΦΗ (1-2) στην Κρήτη για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έφτασε τους 19 βαθμούς και μείωσε την απόσταση από τη Λαμία στους δύο με τη «μάχη» της παραμονής να φουντώνει. Σημειώνεται ότι η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στη βαθμολογία υποβιβάζεται απευθείας.

Η προτελευταία θα παίξει αγώνα μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στη Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα της Κρήτης κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ έφτασε αρκετές φορές μπροστά από την εστία του Σόρτσαν αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Απόλλωνας Σμύρνης άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του ματς.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μαρτίνες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι. Ο Ντάουντα έπιασε την κεφαλιά και ο Φατιόν με ωραίο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς είχε σπουδαίες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει για το γκολ που θα έφερνε την ισοφάριση με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο 70ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ισοφάρισε με γκολ του Φελίπε. Ο σκόρερ πήρε τη μπάλα από τον Νέιρα και με ωραίο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» προηγήθηκε και πάλι οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Μαρτίνες πάσαρε στον Κάστρο και αυτός στον Σλίβκα. Ο τελευταίος ντρίμπλαρε τον Βούρο και πλάσαρε τον Επασί βάζοντας και πάλι μπροστά τον Απόλλωνα.

Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να παίρνει μία πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. 

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης (54’ Μπαλογιάννης), Βούρος, Πασαλίδης (84’ Ραχμάν), Γιαννούλης, Μεγιάδο (84’ Μεγιάδο), Τσιλιανίδης (54’ Ντε Γκουζμάν), Στάικος (54’ Τοράλ), Νέιρα, Λάμπρου, Φελίπε

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Σορτσάν, Ντομίνκες, Άλβες, Βιτλής, Ντεντάκης, Φατιόν, Φάμπρι, Ντάουντα (46’ Τομάς), Μαρτίνες, Σλίβκα, Ιωάννιδης (84’ Εμπακογκού)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT