Σούπερ Λιγκ 1, Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-3: Διπλό σωτηρίας

Σούπερ Λιγκ 1, Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-3: Διπλό σωτηρίας

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 3-2 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 3-2 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Περιστερίου με τη νίκη αυτή έκανε «άλμα» σωτηρίας αφού έφτασε τους 30 βαθμούς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε στους 32.

Το ματς είχε πολύ ωραίο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Έρλινγκμαρκ μόλις στο πρώτο λεπτό μετά από ωραία μπαλιά του Κουλούρη.

Η ομάδα του Περιστερίου έχασε ακόμη μία ευκαιρία με τον Μουνίθ στο πέμπτο λεπτό του αγώνα. Ο Παναιτωλικός δεν κατέθεσε τα όπλα και ισοφάρισε στο 22ο λεπτό με τον Χόρχε Ντίαζ, με το γκολ να επικυρώνεται μέσω του VAR.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε εκ νέου με τον Μουνίθ στο 28′. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και με πολύ όμορφο σουτ νίκησε τον Ανέστη.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε και πάλι απάντησε με τον Ντίαζ. Ο παίκτης του Παναιτωλικού με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-2 στο 36ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δύο ευκαιρίες με τον Χαρίση και τον Στρούγγη. Λίγες στιγμές αργότερα ήταν σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει αλλά η κεφαλιά του Βέργου κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 72ο λεπτό ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ που έψαξε. Ο Ευθύμης Κουλούρης με ωραία κίνηση απελευθερώθηκε και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Ανέστη.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Κορνέλιους, Αντούνες (82΄Μόρσεϊ), Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Μάρτενσον (73΄Βαρόνε), Ντίας (73΄Μεντόσα), Νταγκό (73΄Μπαρμπόσα), Ντουάρτε (82΄Καρέλης), Βέργος.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον (79΄Ντένιτς), Κλωναρίδης (91΄Νταβιώτης), Μουνίθ (76΄Καρτάλης), Κουλούρης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT