Σούπερ Λιγκ 1, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-0: Απώλεσε δύο βαθμούς το τριφύλλι

Σούπερ Λιγκ 1, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-0: Απώλεσε δύο βαθμούς το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες και δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρας του ΠΑΣ (0-0) για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες και δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρας του ΠΑΣ (0-0) για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Το τριφύλλι που συνεχίζει αήττητο στη μίνι διοργάνωση έφτασε τους 48 βαθμούς και παραμένει στο κόλπο της τρίτης θέσης. Ο Χουάνκαρ είδε κόκκινη κάρτα και χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το τριφύλλι μπήκε στο ματς με διάθεση να τρέξει και να πιέσει. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτανε μπροστά από την περιοχή του Λοντίγκιν αλλά δεν κατάφερε να φανεί απειλητική στα πρώτα 20 λεπτά.

Στο 23ο λεπτό ο Αϊτόρ σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν το σουτ του Μαουρίσιο «τράνταξε» το δοκάρι του Λοντίγκιν.

Το τριφύλλι πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου έχασε ακόμη δύο ευκαιρίες με Παλάσιος και Βέλεθ. Στο 45′ ήταν σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει με τον Πίρσμαν αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Μπρινιόλι.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Αϊτόρ στο 62ο λεπτό. Ο ΠΑΣ κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με τον ρυθμό του Παναθηναϊκού να πέφτει.

Δέκα περίπου λεπτά πριν το τέλος ο Χουάνκαρ δέχτηκε κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Περέα. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα απουσιάσει από το ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το τριφύλλι έχασε κι άλλη ευκαιρία στο 89′ με τον Καραχάλιο να διώχνει σε κόρνερ την προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Στάνκο, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Μορέιρα (56′ Λώλης), Περέα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο (76′ Αλεξανδρόπουλος), Γκατσίνοβιτς (79′ Βιτάλ), Παλάσιος, Ιωαννίδης (76′ Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT