Σούπερ Λιγκ 1, ΑΕΚ – Άρης 1-2: Πέρασε από το ΟΑΚΑ, φουλάρει για την τρίτη θέση

Σούπερ Λιγκ 1, ΑΕΚ – Άρης 1-2: Πέρασε από το ΟΑΚΑ, φουλάρει για την τρίτη θέση

Αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης έκανε ο Άρης που επιβλήθηκε με 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης έκανε ο Άρης που επιβλήθηκε με 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα και καλές στιγμές. Ο Άρης έφτασε τους 50 βαθμούς και βρίσκεται μόνος τρίτος. Η ΑΕΚ έμεινε στους 48, όσους και ο Παναθηναϊκός που νωρίτερα έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ.

Το ματς είχε φρενήρη ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Οι δύο ομάδες έφταναν εύκολα μπροστά στις εστίες των αντιπάλων του και δημιουργούσαν καλές ευκαιρίες.

Η ΑΕΚ απείλησε με τον Μοχαμάντι στο 12ο λεπτό. Στο 20′ ο Ματίγια εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ αναγκάζοντας τον Τσιντώτα να κάνει μία σπουδαία απόκρουση διώχνοντας σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ. Ο Ιτούρμπε εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Τσιντώτας δε μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα και ο Πάλμα με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ο Άρης είχε νέα ευκαιρία με τον Μαντσίνι στο 26′ αλλά ο Τζαβέλλας έκοψε τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα η Ένωση ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό γκολ του Ρότα. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός νίκησε τον Κουέστα σουτάροντας από μακρινή απόσταση.

Στο 58ο λεπτό ο Άρης σκόραρε και πάλι με τον Σάσα μετά από ασυνεννοησία των παικτών της ΑΕΚ. Το γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά μέτρησε μετά από υπόδειξη του VAR.

Στο 72ο λεπτό ο Λιβάι είχε δοκάρι για την ΑΕΚ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Στην εξέλιξη της φάσης ο Φαμπιάνο απομάκρυνε προ του Λε Ταλέκ που προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά.

Ο Άρης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μαντσίνι. Στο 84′ ο Μπερτόγλιο απείλησε ξανά αλλά ο Τσιντώτας απομάκρυνε.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κριχόβιακ επιχείρησε να σουτάρει αλλά γλίστρησε με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ. 

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί (83′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (70′ Λε Ταλέκ), Κριχόβιακ, Γκαρσία, Άμραμπατ (70′ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (77′ Μάνταλος), Αραούχο. 
 
Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Γκάνεα (89′ Σούντγκρεν), Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε (66′ Ντουκουρέ), Μαντσίνι (81′ Μπερτόγλιο), Πάλμα (66′ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (89′ Δεληζήσης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT