Serie A: «Μάχη» τεσσάρων ομάδων έξι αγωνιστικές πριν το τέλος

Serie A: «Μάχη» τεσσάρων ομάδων έξι αγωνιστικές πριν το τέλος

Σε μεγάλο θρίλερ εξελίσσεται η «μάχη» τίτλου στη Serie A με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν την κούπα έξι αγωνιστικές πριν το τέλος

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μάχη» του τίτλου στη φετινή Serie A. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεχωρίσει κάποια από τις ομάδες και το φετινό πρωτάθλημα οδηγείται σε φινάλε θρίλερ.

Η πρωτοπόρος Μίλαν έμεινε στο 0-0 με την Τορίνο το βράδυ της Κυριακής. Ήταν η δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι μετά από εκείνη κόντρα στην Μπολόνια.

Οι «ροσονέρι» έχουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα από το 2011. Η Μίλαν έχει 68 βαθμούς και σε 32 αγώνες και η κατάσταση δεν είναι στα χέρια της.

Αντίθετα, η Ίντερ φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα. Οι πρωταθλητές είναι μεν στη δεύτερη θέση με 66 βαθμούς αλλά είναι η μοναδική από τις ομάδες της πρώτης τετράδας που έχει ματς λιγότερο. 

Αυτό σημαίνει ότι αν επικρατήσει στα επτά ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε, τότε θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα. 

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας είναι η Νάπολι. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει να κατακτήσει πρωτάθλημα από την έποχη που έπαιζε στον ιταλικό νότο ο Ντιέγκο Μαραντόνα. 

Οι Ναπολιτάνοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Φιορεντίνα και οι ελπίδες τους για τον τίτλο «ψαλιδίστηκαν» σημαντικά. Οι «παρτενποπέι» έχουν 66 βαθμούς και βρίσκονται σττην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μπορεί να απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή αλλά κανείς δε μπορεί να ξεγράψει τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι στην τέταρτη θέση με 62 βαθμούς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ενώ δεν αναμετρώνται μεταξύ τους.

Το πρόγραμμα των τεσσάρων πρώτων ομάδων

Μίλαν
Τζένοα (εντός)
Λάτσιο (εκτός)
Φιορεντίνα (εντός)
Βερόνα (εκτός)
Αταλάντα (εντός)
Σασουόλο (εκτός)

Ίντερ 
Σπέτσια (εκτός)
Ρόμα (εντός)
Μπολόνια (εκτός)
Ουντινέζε (εκτός)
Έμπολι (εντός)
Κάλιαρι (εκτός)
Σαμπντόρια (εντός)

Νάπολι
Ρόμα (εντός)
Έμπολι (εκτός)
Σασουόλο (εντός)
Τορίνο (εκτός)
Τζένοα (εντός)
Σπέτσια (εκτός)

Γιουβέντους 
Μπολόνια (εντός)
Σασουόλο (εκτός)
Βενέτσια (εντός)
Τζένοα (εκτός)
Λάτσιο (εντός)
Φιορεντίνα (εκτός)

Serie A: «Μάχη» τεσσάρων ομάδων έξι αγωνιστικές πριν το τέλος-1
Η βαθμολογία της Serie A μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT