Champions League: Χωρίς Λουκάκου η Τσέλσι στη Μαδρίτη

Champions League: Χωρίς Λουκάκου η Τσέλσι στη Μαδρίτη

Χωρίς τον Ρομέλου Λουκάκου θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη η Τσέλσι για τον επαναληπτικό προημιτελικό με τη Ρεάλ για το Champions League

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Ρομέλου Λουκάκου θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη η Τσέλσι για τον επαναληπτικό προημιτελικό με τη Ρεάλ για το Champions League.

Ο Βέλγος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο και δε θα ενισχύσει την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε και στο ματς με τη Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα το Σάββατο.

Αντίθετα, στο αεροπλάνο για τη Μαδρίτη θα βρίσκεται ο Θέζαρ Αθπιλικουέτα. Ο Ισπανός μπακ νοσούσε από κορωνοϊό ωστόσο πλέον είναι αρνητικός και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή των Λονδρέζων.

«Ο Ρομέλου (σ.σ Λουκάκου) δε θα ταξιδέψει λόγω του προβλήματος που έχει στον αχίλλειο» είπε ο Τόμας Τούχελ ενόψει του επαναληπτικού με τη Ρεάλ. «Αντίθετα ο Αθπιλικουέτα υπολογίζεται κανονικά. Βρέθηκε αρνητικός πολλές φορές και είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα» συμπλήρωσε ο Γερμανός προπονητής.

Η Τσέλσι έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν με 3-1 στο πρώτο ματς του «Στάνφορντ Μπριτζ» με τους Ισπανούς να έχουν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

«Δεν έχουμε πολλές πιθανότητες μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα» ομολόγησε ο Τούχελ. «Αν αναλογιστούμε τη διοργάνωση, τον αντίπαλο και το γήπεδο θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια και τις πιθανότητες που έχουμε για ένα αποτέλεσμα. Είναι απίθανο [να γυρίσουμε τη σειρά] αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε και το να προσπαθήσουμε σημαίνει ότι θα παίξουμε στο έπακρο και στο μέγιστο των ορίων μας. Θα είναι μία μεγάλη βραδιά μας» κατέληξε ο Γερμανός προπονητής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT