Άρης: Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού

Πρόβλημα με τον κορωνοϊό αντιμετωπίζει ο Άρης καθώς μετά από έλεγχο που έγινε το πρωί της Δευτέρας διαπιστώθηκαν τρία νέα κρούσματα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόβλημα με τον κορωνοϊό αντιμετωπίζει ο Άρης καθώς μετά από έλεγχο που έγινε το πρωί της Δευτέρας διαπιστώθηκαν τρία νέα κρούσματα.

Ο Άρης, που επιβλήθηκε με 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ, έχει συνολικά τέσσερα αφού είχε επιβεβαιωθεί κρούσμα και πριν το ματς της Κυριακής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν περαιτέρω διασπορά του ιού.

Για τον Άρη ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Σάκιτς που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η ενημέρωση του Άρη:

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρώτο, ενεργοποίηση και παιχνίδια τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Εμάνουελ Σάκιτς να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας (ενοχλήσεις στο γόνατο).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη (13/04).

Η μεθαυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/04, 19:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT