ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα η προπόνηση

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στη Νέα Μεσημβρία μετέφεραν την προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στη Νέα Μεσημβρία μετέφεραν την προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων με τη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του επαναληπτικού με τους Γάλλους για τα προημιτελικά του Conference League.

Όπως ενημέρωσε ο δικέφαλος του βορρά, δόθηκε έμφαση στο τακτικό κομμάτι. Πλην του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ο δυνατός άνεμος έστειλε το αγωνιστικό τμήμα στο γήπεδο της Τούμπας για προπόνηση, με την εβδομάδα να ξεκινάει με ένα μάθημα τακτικής ενόψει Μαρσέιγ.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου ασχολήθηκαν για μία ακόμα μέρα με την τακτική προσέγγιση του επαναληπτικού κόντρα στη Μαρσέιγ.

Μετά την προθέρμανση οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν ασκήσεις με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και την αμυντική συμπεριφορά, ενώ στο τέλος διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες από τους προπονητές. Το ιαιτρικό δελτίο παρέμεινε κενό για μία ακόμα μέρα πέρα από τον Γιάννη Μιχαηλίδη , που συνεχίζει το πρώτο στάδιο της αποκατάστασής του.

Την Τρίτη (12.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT