Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Βιγιαφάνιες

Μεγάλο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε υποστεί θλάση στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο μέσος του τριφυλλιού αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης την Τετάρτη.

Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Σημειώνεται ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χουάνκαρ που είδε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΠΑΣ. 

Όσοι αγωνίστηκαν στην ενδεκάδα του αγώνα των Ιωαννίνων έκαναν αποθεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καρλίτος, Βαγιαννίδης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού: 

Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο Βιγιαφάνιες εντάχθηκε στην προπόνηση, ακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Ατομικό ακολούθησαν οι Καρλίτος, Βαγιαννίδης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT