Χρήστος Τζόλης: Ανάμεσα στους 50 κορυφαίους σε αξία παίκτες κάτω των 23 ετών

Χρήστος Τζόλης: Ανάμεσα στους 50 κορυφαίους σε αξία παίκτες κάτω των 23 ετών

Ο Χρήστος Τζόλης συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα κάτω των 23 ετών στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χρήστος Τζόλης συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα κάτω των 23 ετών στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ διανύει την πρώτη του σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Νόριτς. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε μάλιστα ντεμπούτο στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα.

Ο Τζόλης βρίσκεται στη λίστα του CIES Football Observatory με τους μεγαλύτερους σε αξία ποδοσφαιριστές στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης (Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1) ηλικίας κάτω των 23 ετών. 

Ο Έλληνας μέσα βρίσκεται στην 45η θέση της λίστα με αξία 10.7 εκατομμύρια ευρώ. Στις πρώτες δύο θέσεις είναι δύο ποδοσφαιριστές της Λειψίας.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Γιόσκο Γκβαρντιόλ με αξία 96.2 εκατομμύρια ευρώ. Στη δεύτερη είναι ο Ντομινίκ Σομποζλάι με αξία 60.3 εκατομμύρια ευρώ.

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Πάμπλο Γκάβι της Μπαρτσελόνα με αξία 58.6 εκατομμύρια ευρώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT