ΠΑΟΚ: Ο Ολλανδός Μακέλι στη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ

ΠΑΟΚ: Ο Ολλανδός Μακέλι στη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ

Ο Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μακέλι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον επαναληπτικό προημιτελικό του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ για το Conference League

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μακέλι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον επαναληπτικό προημιτελικό του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ για το Conference League.

Πρόκειται για διαιτητή που ανήκει στην Elite κατηγορία και θεωρείται από τους κορυφαίους. 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Βρις, με τέταρτο τον Άλαρντ Λίνταουτ. Σημειώνεται ότι VAR δεν υπάρχει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης παρά μόνο στον τελικό.

Ο 39χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει και αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος. Πέρυσι διηύθυνε τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2, καθώς επίσης το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 (3/1/21), το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 (15/7/2020) και το Άρης-ΑΕΚ 2-2 (24/6/20) στο Κύπελλο. 

Σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πέρσι διηύθυνε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ομόνοια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι έχει σφυρίξει τον ημιτελικό του Τσάμπιονς μεταξύ της Ρεάλ και της Τσέλσι. Ακόμη, ήταν ο άρχων του ημιτελικού της Αγγλίας με τη Δανία για το Euro.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT