Μόντε Κάρλο: Πρόκριση στον τρίτο γύρο για τον Τσιτσιπά

Μόντε Κάρλο: Πρόκριση στον τρίτο γύρο για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 6-0 του Φάμπιο Φονίνι και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Masters του Μόντε Κάρλο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 6-0 του Φάμπιο Φονίνι και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Masters του Μόντε Κάρλο. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι, έκανε μία πολύ καλή πρεμιέρα κόντρα στον Ιταλό. Ο Τσιτσιπάς, είχε ενέργεια αν και έκανε λάθη και σημείωσε την τέταρτη νίκη του απέναντι στον Φονίνι διατηρώντας την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντί του.

Το Νο.5 της Παγκόσμιας κατάταξης μάλιστα, έχει χάσει μόλις ένα σετ. Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λορέντζο Σόνεγκο – Λάζλο Τζέρε. 

Ο Τσιτσιπάς βρήκε μπρέικ μόλις στο δεύτερο γκέιμ του πρώτου σετ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του στη συνέχεια ενώ έχασε και μπρέικ πόιντ με τον Φονίνι να το σβήνει για το 3-1.

Ο Ιταλός, νικητής της διοργάνωσης το 2019, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Τσιτσιπά για να φτάσει με τη σειρά του σε μπρέικ. Ο Φονίνι κράτησε για το 3-3 αλλά στη συνέχεια δέχτηκε και πάλι μπρέικ για το 6-3 του Τσιτσιπά.

Ο Τσιτσιπάς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του στο δεύτερο σετ. Μπαίνοντας με το πόδι στο γκάζι έκανε ένα άνετο 6-0 και πήρε τη νίκη σε 70 λεπτά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT