Champions League: Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ 1-1: Το «παραμύθι» συνεχίζεται

Champions League: Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ 1-1: Το «παραμύθι» συνεχίζεται

Με γκολ του Τσουκουέζε στο 88ο λεπτό η Βιγιαρεάλ πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Τσουκουέζε στο 88ο λεπτό η Βιγιαρεάλ πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βιγιαρεάλ, που στην προηγούμενη φάση είχε αποκλείσει τη Γιουβέντους «τρελαίνει» και φέτος την Ευρώπη. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε κατακτήσει πέρσι του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Ισπανίας προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά το 2006. Η Βιγιαρεάλ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ ή τη Μπενφίκα στα ημιτελικά.

Με «προίκα» το 1-0 του πρώτου αγώνα οι Ισπανοί μπήκαν με στόχο να κλείσουν τους χώρους προς την εστία του Ρούλι. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν κουρασμένοι και χωρίς φαντασία στο πρώτο 45λεπτο.

Η τακτική του Ουνάι Έμερι λειτούργησε πολύ καλά. Η Μπάγερν δεν ήταν απειλητική με τους φιλοξενούμενους να κρατούν μάλλον εύκολα το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο.

Η Μπάγερν έκανε την πρώτη και τελευταία καθαρή της τελική στο 29′. Ο νεαρός Γερμανός πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Παβάρ αλλά ο Ρούλι δεν ανησύχησε.

Η ομάδα του Έμερι έχασε με τη σειρά της ευκαιρία με τον Νταντζούμα, που υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ και στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Μορένο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υποδέχτηκε τη μπάλα μετά από κάθετη του Λο Σέλσο αλλά το τελείωμά του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Η Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι παίκτες της Βιγιαρέαλ έκανε εύκολο λάθος, οι Γερμανοί έπαιξαν υποδειγματικά τη μπάλα που έφτασε τον Λεβαντόφσκι νικώντας τον Ρούλι που ωραίο τελείωμα.

Οι Γερμανοί είχαν το μομέντουμ και προσπαθούσαν να βρουν το δεύτερο γκολ. Ο Μίλερ έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία, με τους παίκτες της Βιγιαρεάλ να αμύνονται μαζικά.

Η Βιγιαρεάλ βρήκε γκολ που τελικά αποδείχτηκε «χρυσό» με τον Τσουκουέζε στο 88ο λεπτό. Ο ποδοσφαιριστής είχε μπει στο ματς τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ (87’ Ντέιβις), Σανέ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν, Μίλερ, Μουσιάλα (82’ Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν, Λο Σέλσο, Καπού, Παρέχο, Κοκλέν (84’ Τσουκουέζε), Μορένο, Νταντζούμα (84’ Πεντράθα)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT