Conference League: Με γεμάτη Τούμπα και Καντουρί στην ενδεκάδα

Conference League: Με γεμάτη Τούμπα και Καντουρί στην ενδεκάδα

Με την αγωνιστική συνταγή του β΄ ημιχρόνου του «Βελοντρόμ», όπου με το γκολ του Ελ Καντουρί κατάφερε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει αύριο στην Τούμπα τη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την αγωνιστική συνταγή του β΄ ημιχρόνου του «Βελοντρόμ», όπου με το γκολ του Ελ Καντουρί κατάφερε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει αύριο στην Τούμπα τη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League. Πρόσωπο «κλειδί» είναι και πάλι ο Μαροκινός, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα πλαισιώνοντας τους Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Ακπομ στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Το αυριανό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, ανεξαρτήτως έκβασης, θα μείνει στην Ιστορία και για έναν ακόμη λόγο, καθώς η Τούμπα θα είναι κατάμεστη (η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε sold out εισιτηρίων) ύστερα από 781 ημέρες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 23.2.2020.

Οι Γάλλοι τρέφουν ελπίδες πως θα έχουν στη διάθεσή τους τον Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος χθες προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τους τιμωρημένους Ζέρσον, Καμαρά και Ντιένγκ. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA ο 39χρονος Ολλανδός Ντάνι Μακέλι. Ο Μακέλι μαζί με τους βοηθούς του Χέσελ Στέγκστρα και Γιαν ντε Βρις είχαν διευθύνει και τον περυσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 2-1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Επίσης, έλαβε αποφάσεις που συζητήθηκαν, όπως το πεντακάθαρο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο που ακύρωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού της Πορτογαλίας με τη Σερβία στο Βελιγράδι (2-2) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ, ή το «τραβηγμένο» πέναλτι που έδωσε υπέρ της Αγγλίας στον ημιτελικό του Euro 2020 με τη Δανία (2-1).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT