Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Βιγιαφάνιες

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τέθηκαν ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Καρλίτος που προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τέθηκαν ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Καρλίτος που προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Αργεντινός μάλιστα «χτυπάει» την πόρτα στην ενδεκάδας στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ. 

Σημειώνεται ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε μπορεί να υπολογίζει στον Χουανκάρ που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΠΑΣ. Από εκεί και πέρα ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει στους Λούγκβιστ, Αγιούμπ και Βαγιαννίδη. 

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού: 

«Η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (17/4, 9.30 μ.μ.) ξεκίνησε με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης. Τα νέα ήταν ευχάριστα μια και συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα οι Βιγιαφάνιες, Καρλίτος, ξεπερνώντας οριστικά το πρόβλημα τραυματισμού τους.

Πλην των μόνιμων απουσιών των Λούντκβιστ, Αγιούμπ και του Βαγιαννίδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε στη διάθεσή του το σύνολο του ρόστερ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς επαφών με τη μπάλα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT