Αιχμές Τούχελ για τον διαιτητή: «Γελούσε μαζί με τον Αντσελότι»

Αιχμές Τούχελ για τον διαιτητή: «Γελούσε μαζί με τον Αντσελότι»

Εκνευρισμένος με τη στάση του διαιτητή Σιμόν Μαρτσίνιακ μετά το τέλος του επαναληπτικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Τόμας Τούχελ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκνευρισμένος με τη στάση του διαιτητή Σιμόν Μαρτσίνιακ μετά το τέλος του επαναληπτικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι κατηγόρησε τον διαιτητή ότι «γελούσε» μαζί με τον αντίπαλο τεχνικό. 

«Ήμουν απογοητευμένος που τον είδα να γελάει με τον Αντσελότι. Είναι πολύ κακό μετά από έναν τέτοιο αποκλεισμό να βλέπεις τον ρέφερι να γελάει και να τα λέει χαμογελαστός με τον αντίπαλο προπονητή και τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ κακή στιγμή για να το κάνεις αυτό» σημείωσε ο Τόμας Τούχελ. 

Ο προπονητής της Τσέλσι εξέφρασε παράπονα για το γκολ του Μάρκος Αλόνσο που ακυρώθηκε για χέρι. «Αν παίξεις εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως δεν μπορείς να περιμένεις ότι όλοι έχουν το θάρρος. Ένιωσα ότι κάποιες αποφάσεις ήταν εναντίον μας όπως και στο πρώτο ματς» σχολίασε ο Τούχελ.

«Δεν είδα το γκολ, αλλά του είπα ότι είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν πήγε να το ελέγξει ο ίδιος. Δεν πρέπει να αφήνει τέτοιες αποφάσεις σε κάποιον που κάθεται σε καρέκλα και είναι απομονωμένος από την ατμόσφαιρα του γηπέδου» συμπλήρωσε ο Γερμανός προπονητής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT