Παναθηναϊκός: Τέλος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τον μέχρι πρότινος General Manager του τριφυλλιού να ανακοινώσει την αποχώρησή του

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τον πρώην General Manager του τριφυλλιού να ανακοινώσει την αποχώρησή του. 

Στον Φραγκίσκο Αλβέρτη είχε προταθεί ο ρόλος του γενικού αρχηγού τον οποίο και αρνήθηκε. Ο εμβληματικός αρχηγός του τριφυλλιού αποχωρεί από την ομάδα μετά από 32 χρονιά. 

Είχε μεταγραφεί από τη Γλυφάδα το 1990 και ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό το 2009. Μετά το τέλος την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση παρέμεινε στους πράσινους από διάφορα πόστα. 

«Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί», τόνισε σε δήλωσή του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Δημήτρη Πρίφτη, του Δημήτρη Διαμαντίδη, του Νίκου Παππά και του Παναγιώτη Τριαντόπουλου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής. 

Ο Γιώργος Βόβορας είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT