Άρης: Στη διάθεση του Μπούργος ο Σάκιτς

Άρης: Στη διάθεση του Μπούργος ο Σάκιτς

Με τον Εμάνουελ Σάκιτς να συμμετέχει στο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Άρη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Εμάνουελ Σάκιτς να συμμετέχει στο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Άρη.

Ο αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δε συμμετείχε στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστικών των πλέι οφ. Ο ποδοσφαιριστής τέθηκε στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (17/4, 19:30) για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωσε ο Άρης, τα αποδυτήρια της ομάδας παραμένουν κλειστά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε άλλα τρία κρούσματα κορωνοϊού τη Δευτέρα.

Η ενημέρωση του Άρη:

Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/04, 19:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια τακτικής) με τον Εμάνουελ Σάκιτς να συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι τα αποδυτήρια στις προπονητικές εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστά, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μας.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Τα εισιτήρια με Π.Α.Ο.Κ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου ντέρμπι τόσο ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/) όσο και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00 & Κυριακή 10:00-19:30), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT