Champions League: Aγγλία και Ισπανία στον δρόμο για το τρόπαιο

Champions League: Aγγλία και Ισπανία στον δρόμο για το τρόπαιο

Αγγλική υπόθεση ήταν η χθεσινή βραδιά των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς τα δύο τελευταία εισιτήρια για την τετράδα πήγαν στη Μάντσεστερ Σίτι και στη Λίβερπουλ, οι οποίες θα βρουν στους «4» δύο ισπανικές.

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγγλική υπόθεση ήταν η χθεσινή βραδιά των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς τα δύο τελευταία εισιτήρια για την τετράδα πήγαν στη Μάντσεστερ Σίτι και στη Λίβερπουλ, οι οποίες θα βρουν στους «4» δύο ισπανικές. Οι «πολίτες», έχοντας ως προίκα τη νίκη τους με 1-0 επί της Ατλέτικο στο «Ετιχαντ», κράτησαν το 0-0 στην επεισοδιακή ρεβάνς της Μαδρίτης, ενώ οι «κόκκινοι» έκλεισαν θέση παρά το 3-3 με την Μπενφίκα στο «Ανφιλντ», αφού στο πρώτο ματς στη Λισσαβώνα είχαν επικρατήσει με 3-1. Το σκορ για την ομάδα του Κλοπ άνοιξε ο Κανουτέ (21΄) έπειτα από κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, ενώ άλλα δύο τέρματα πέτυχε ο Φιρμίνιο (55΄, 65΄). Για τους «αετούς» σκόραραν οι Ράμος (32΄), Γιάρεμτσουκ (73΄) και Νούνιες (82΄). Ετσι, στα ημιτελικά έχουμε έναν πρόωρο τελικό, μεταξύ της Σίτι και της Ρεάλ, ενώ στο άλλο παιχνίδι η έκπληξη της διοργάνωσης Βιγιαρεάλ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ.

Οσον αφορά το βράδυ της Τρίτης, την παράσταση έκλεψαν ένας μάγος της μπάλας, ο Λούκα Μόντριτς, και ένας προπονητής του οποίου το όνομα σπάνια αναφέρεται μεταξύ των κορυφαίων της γενιάς του, ο Ουνάι Εμερι. Ο πρώτος, με μια πάσα που όπως έγραψε κάποιος στο Τwitter μπορεί κάλλιστα να διδάσκεται ταυτόχρονα σε τμήματα καλών τεχνών, φυσικής, γεωμετρίας και ποίησης. Ο δεύτερος γιατί, αφού πρώτα κατέκτησε με τη Βιγιαρεάλ το Γιουρόπα, φέτος την έχει ήδη οδηγήσει στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT