Οργή στον Παναθηναϊκό για την ποινή στον Χουάνκαρ

Οργή στον Παναθηναϊκό για την ποινή στον Χουάνκαρ

Σοκ και δέος στον Παναθηναϊκό στο άκουσμα της απόφασης για την τιμωρία του Χουάνκαρ μετά την αποβολή του στα Γιάννενα.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκ και δέος στον Παναθηναϊκό στο άκουσμα της απόφασης για την τιμωρία του Χουάνκαρ μετά την αποβολή του στα Γιάννενα. Κόντρα σε κάθε λογική, το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ του επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών για μια παράβαση που κατά γενική ομολογία δεν δικαιολογούσε καν κόκκινη κάρτα. Η απόφαση προκάλεσε μεγάλη αναταραχή και υπήρχαν σκέψεις η αντίδραση να μην περιοριστεί μόνο στην κατάθεση έφεσης ή στην ανάρτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχεις καθαρή συνείδηση. Πάντα ψηλά το κεφάλι».

Τελικά επικράτησε η ψυχραιμία και οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν το δίκιο τους σε δεύτερο βαθμό, ελπίζοντας ότι η ποινή θα περιοριστεί σε μία αγωνιστική. Στην περίπτωση αυτή, ο Χουάνκαρ θα χάσει μόνο το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ειδάλλως θα μείνει εκτός και στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία τη Μ. Τετάρτη στη Λεωφόρο, όπως και στον πρώτο αγώνα του β΄ γύρου των πλέι οφ κόντρα στον Αρη. Ολα δείχνουν ότι ο Χουάνκαρ θα είναι ο μοναδικός «βασικός» που θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Βιγιαφάνες, Καρλίτος έβγαλαν όλο το πρόγραμμα και υπολογίζονται, όπως και ο Μακέντα που θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή έπειτα από τρεις μήνες. Δυναμικό «παρών» θα δώσουν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με το ντέρμπι να οδηγείται ολοταχώς σε sold out

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT