Αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς η Άλισον Φίλιξ

Αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς η Άλισον Φίλιξ

Την αποχώρησή της από τους στίβους στο τέλος της φετινής σεζόν ανακοίνωσε η Άλισον Φίλιξ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αποχώρησή της από τους στίβους στο τέλος της φετινής σεζόν ανακοίνωσε η Άλισον Φίλιξ. 

Η σπρίντερ από τις ΗΠΑ είναι η πιο πετυχημένη αθλήτρια του στίβου στους Ολυμπιακούς αγώνες. Συμμετείχε σε πέντε διοργανώσεις Ολυμπιακών αγώνων από το 2004 μέχρι και το 2020 και κατέκτησε 7 χρυσά, 3 αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο από το 2004. 

Έχει κατακτήσει ακόμη 13 χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα στίβου.

Στο μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα, η Άλισον Φίλιξ σημείωσε τα εξής:

«Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα φανταζόμουν ότι θα έκανα μια τέτοια καριέρα. Έχω τόση ευγνωμοσύνη για αυτό το άθλημα που άλλαξε τη ζωή μου. Έχω δώσει ό,τι έχω στο τρέξιμο και για πρώτη φορά δεν είμαι σίγουρη αν έχω κάτι ακόμα να δώσω. Θέλω να πω αντίο και να ευχαριστήσω το άθλημα και τους ανθρώπους που με βοήθησαν να διαμορφώσω τον εαυτό μου. Το αντίο θα γίνει με ένα τελευταίο τρέξιμο.

Αν με δείτε στο κουλουάρ φέτος, ελπίζω να μοιραστώ μαζί σας μια στιγμή, μια ανάμνηση και την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σας. Αυτή τη σεζόν τρέχω για τις γυναίκες. Τρέχω για ένα καλύτερο μέλλον για την κόρη μου. Τρέχω για εσάς. Θα πω περισσότερα γι’ αυτό οπότε μείνετε συντονισμένοι, αλλά θα μοιράσω μια σειρά ανακοινώσεων ελπίζοντας πως θα κάνω καλύτερο το μέλλον για τη γυναίκα».

View this post on Instagram

A post shared by Allyson Felix (@allysonfelix)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT