Παναθηναϊκός: Δίχως προβλήματα η προπόνηση

Παναθηναϊκός: Δίχως προβλήματα η προπόνηση

Δίχως νέα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως νέα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΣ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, με τους μόνιμα απόντες Ραμόν Λούντκβιστ, Γιώργο Βαγιαννίδη και Γιασίν Αγιούμπ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Σέρβος προπονητής υπολογίζεται τον Λούκας Βιγιαφάνιες αλλά και τον Καρλίτος που έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Για τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει ο Χουάνκαρ που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς των Ιωαννίνων.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με το… γκάζι πατημένο συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων». Το πρόγραμμα είχε πολύ παιχνίδι με μπάλα, αρχικά σε τουρνουά τεσσάρων ομάδων και στη συνέχεια με διπλό στο μισό γήπεδο. Το απουσιολόγιο παρέμεινε αμετάβλητο με τους Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη, Αγιούμπ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT