Europa League, Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3: Μεγάλο διπλό και πρόκριση

Europa League, Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3: Μεγάλο διπλό και πρόκριση

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβλήθηκε με 3-2 της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του Europa League

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβλήθηκε με 3-2 της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του Europa League.

Οι Γερμανοί έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο ματς όταν το 1-1 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες. Η Άιντραχτ ήταν εντυπωσιακή και άφησε εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Τσάβι που ήταν και το μεγάλο φαβορί.

Οι Γερμανοί κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Κόστιτς δεν έκανε λάθος και άνοιξε το σκορ από τη λευκή βούλα στο 4ο λεπτό.

Η Μπαρτσελόνα βγήκε μπροστά ψάχνοντας το γκολ και έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Ομπαμεγιάνγκ. Στο 19ο λεπτό ο Τραπ έδειξε τα αντανακλαστικά του σε προσπάθεια του Αραούχο.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κυκλοφορούν τη μπάλα και να απειλούν τον Τερ Στέγκεν κυρίως με τον Κόστιτς. Η Άιντραχτ διπλασίασε τα τέρματά της στο 38ο λεπτό με φανταστικό σουτ του Μπορέ έξω από την περιοχή.

Οι Γερμανοί βρήκαν και τρίτο γκολ στο 67ο λεπτό. Ο Κόστιτς με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Η Μπαρτσελόνα μείωσε με τον Μπουσκέτς και έκανε το 2-3 με πέναλτι του Ντεπάι στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Γουέστ Χαμ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Λυών. Οι Λονδρέζοι επιβλήθηκαν με 3-0 με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έκλεισαν θέση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντόουσον και διπλασίασαν τα τέρματά του με τον Ράις στο 44’. Ο Μπόουεν έκανε το 0-3 στο 44ο λεπτό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT