Σπέτσια – Ίντερ 1-3: Τρίποντο και κορυφή

Σπέτσια – Ίντερ 1-3: Τρίποντο και κορυφή

Η Ίντερ επιβλήθηκε με 3-1 της Σπέτσια για την 33η αγωνιστική της Serie A και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ίντερ επιβλήθηκε με 3-1 της Σπέτσια για την 33η αγωνιστική της Serie A και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μιλάνου έφτασε τους 69 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε 32 αγώνες. Η ομάδα του Σιμεόνε Ιντζάγκι μετρά τρεις σερί νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Φιορεντίνα.

Η Σπέτσια από την άλλη έμεινε στους 33 βαθμούς έχοντας δώσει 33 αγώνες. Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε βασικός ο Δημήτρης Νικολάου.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο ματς με τον Γκουαζί στο 6ο λεπτό. Ο Τσαλχάνογλου έφτασε κοντά στο γκολ στο 27’ με την Ίντερ να ανοίγει το σκορ στο 31ο λεπτό.

Ο Μπρόζοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από προσπάθεια του Ντ’Αμπρόζιο και με υπέροχο βολέ νίκησε τον Προβεντέλ. Η Σπέτσια προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έχασε νέα ευκαιρία με τον Έρλιτς στο 48’.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπαρέλα της Ίντερ σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε. Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πήρε την πάσα από τον Πέρισιτς και δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Σπέτσια μείωσε στο 88’ με τρομερό σουτ του Ματζιόρε.

Ο Αλέξις Σάντσες διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με γκολ στις καθυστερήσεις. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT