Monte Carlo Masters: Στα ημιτελικά με μεγάλη ανατροπή ο Τσιτσιπάς

Monte Carlo Masters: Στα ημιτελικά με μεγάλη ανατροπή ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-2, 6-7(3), 6-4 του Ντιέγκο Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters του Μόντε Κάρλο

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-2, 6-7(3), 6-4 του Ντιέγκο Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters του Μόντε Κάρλο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε μία πολύ μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο τρίτο σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά. 

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο επικράτησε με 5-7, 6-3, 7-6(5) του Γιάνικ Σίνερ μετά από αγώνα που κράτησε πάνω από τρεις ώρες. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ο Τσιτσιπάς έχει το πάνω χέρι αφού μετράει 6 νίκες σε 9 αγώνες.

Ο Στεφανός Τσιτσιπάς μπήκε εντυπωσιακά στον αγώνα. Σπάζοντας δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 5-1 και σέρβιρε για να κατακτήσει το πρώτο σετ. Ο Σβάρτσμαν κατάφερε να μείνει στο σετ με ένα μπρέικ αλλά ο φιναλίστ του περσινού Ρολάντ Γκαρός κατέκτησε το πρώτο σετ στο σερβίς του Αργεντινού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε γρήγορα μπρέικ και στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 4-1. Ο Σβάρτσμαν κράτησε στη συνέχεια για το 4-2, και το 5-3. Ο Αργεντινός κατάφερε να κάνει μπρέικ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 5-5 οδηγώντας το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Σβάρτσμαν προηγήθηκε με 4-1 με δύο μίνι μπρέικ και κατέκτησε τελικά το σετ.

Ο Αργεντινός βρήκε δύο μπρέικ στο ξεκίνημα του τρίτου σετ για το 4-0. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε πίσω τα δύο μπρέικ και κράτησε το σερβίς του για το 4-4. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε νέο μπρέικ και έκλεισε το ματς στο σερβίς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT