Απόλλωνας Σμύρνης – Βόλος: 1-1: Συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή

Απόλλωνας Σμύρνης – Βόλος: 1-1: Συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή

Τις ελπίδες του για αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία διατήρησε ο Απόλλωνας που πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) με τον Βόλο για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις ελπίδες του για αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία διατήρησε ο Απόλλωνας που πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) με τον Βόλο για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ελαφρά ταξιαρχία έφτασε τους 20 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Λαμία. Οι Λαμιώτες κοντράρονται με τον Ιωνικό. Ο Βόλος έχει σωθεί μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Βόλο με τον Φαν Βέερτ να σουτάρει από εξαιρετική θέση και να στέλνει τη μπάλα άουτ στο 14’.  Oι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί αλλά δεν είχαν τις καθαρές ευκαιρίες.

Στο 29’ ο Κλέιμαν πρόλαβε τον Φατιόν του Απόλλωνα σε μία επικίνδυνη φάση. Στο 36ο λεπτό ο Μπαρτόλο σούταρε με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 42’ ο Απόλλωνας απείλησε με τον Ντάουντα. 

Ο Βόλος είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου προηγήθηκε με τον Φερνάντες στο 59’ μετά από μπαλιά του Μπαρτόλο.

Στο 63’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Ρεγκατέν. Στο 65ο λεπτό ο Απόλλωνας ισοφάρισε αλλά το γκολ του Ντάουντα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 71’ ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Φερνάντες και δέκα λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας ισοφάρισε. Ο Ντάουντα, έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από σέντρα από αριστερά και νίκησε τον Κλέιμαν με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσίμπσαχ στο 90’.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT