Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς 3-2: Με οδηγό τον Κριστιάνο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς 3-2: Με οδηγό τον Κριστιάνο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 3-2 της Νόριτς για την 33η αγωνιστική της Premier League με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ τρικ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 3-2 της Νόριτς για την 33η αγωνιστική της Premier League με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ τρικ.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μάντσεστερ έφτασε τους 54 βαθμούς σε 32 αγώνες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ελπίζουν ακόμη και σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γιουνάιτεντ έχει πλέον απόσταση τριών βαθμών από την Τότεναμ που είναι στην τέταρτη θέση. Οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν από τη Μπράιτον νωρίτερα και πλέον η «μάχη» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Στο ματς με τη Νόριτς ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 2-0 με τέρματα στο 7’ και το 32’ . Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ντόουελ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ισοφάρισαν με τον Πούκι στο 52ο λεπτό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 76’.

Σημαντικό έδαφος για την τετράδα έχασε η Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Σάουθάμπτον και μετρούν τρεις σερί απώλειες.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει 54 βαθμούς, όσους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κανονιέρηδες» όμως έχουν ματς λιγότερο.

Το ματς κρίθηκε με γκολ του Μπέντναρεκ στο 44’.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT