Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Όλα στο μηδέν

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Όλα στο μηδέν

Σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες ο Παναιτωλικός με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν στο 0-0 για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες ο Παναιτωλικός με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν στο 0-0 για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ. Οι δύο ομάδες είχαν πετύχει τον στόχο της παραμονής κι έτσι ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Αστέρας έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς στο 13’. Μετά από λάθος των γηπεδούχων, η μπάλα κατέληξε στον Ριέρα που βρέθηκε σε καλή θέση απέναντι από τον Ανέστη αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε. Στη συνέχεια ο Τσιφτσής έδιωξε σουτ του Περέιρα στο 26ο λεπτό.

Στο 39’ ο Παναιτωλικός είχε την υποψία ευκαιρίας μετά από σέντρα του Λούι αλλά ο Βέργος δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιεστικά το δεύτερο ημίχρονο.

Στο 66΄ο Κρέσπι απείλησε ξανά και στο 72’ ο Αστέρας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαράλες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

Ο Βέργος σούταρε από καλή θέση στο 85’ αλλά ο Τσιφτής μπλόκαρε σταθερά. Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT