Άρης – ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί ο «δικέφαλος»

Άρης – ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί ο «δικέφαλος»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Ομάρ Ελ Καντουρί για το ντέρμπι με τον Άρη για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Ομάρ Ελ Καντουρί για το ντέρμπι με τον Άρη για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν το ματς με τη Μαρσέιγ για το Conference League και δε θα αγωνιστούν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο Ρουμάνος δεν υπολογίζει και στον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε ρυθμούς Super League Interwetten, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στην έδρα του Άρη κι έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η προπόνηση του Σαββάτου (16.04) ήταν αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής, με διάφορες ασκήσεις και δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες από το τεχνικό επιτελείο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Οι Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί ξεκίνησαν θεραπείες και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT