ΑΕΚ: Χωρίς Βράνιες, Άμραμπατ κόντρα στον ΠΑΣ

ΑΕΚ: Χωρίς Βράνιες, Άμραμπατ κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Όγκνιεν Βράνιες και ο Νόρντιν Άμραμπατ είναι εκτός αποστολής για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Όγκνιεν Βράνιες και ο Νόρντιν Άμραμπατ είναι εκτός αποστολής για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα αγωνιστούν στο κρίσιμο ματς των Ιωαννίνων για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε θεραπεία, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Κλεμάν Μισελέν. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο και ο δεύτερος εξαιτίας ενός χτυπήματος στην αριστερή πτέρνα. Οι Νόρντιν Άμραμπατ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT