Λαμία – Ιωνικός 0-1: Διπλό παραμονής

Την παραμονή του στη Superleague εξασφάλισε ο Ιωνικός που επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραμονή του στη Superleague εξασφάλισε ο Ιωνικός που επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία και τη νέα σεζόν. Αντίθετα, η Λαμία που ήθελε νίκη για να ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς από την τελευταία θέση μπαίνει σε περιπέτειες.

Τα δυνατά μαρκαρίσματα κυριάρχησαν στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος γλιστρούσε με αποτελέσματα οι δύο ομάδες να δυσκολεύονταν να αναπτύξουν το παιχνίδι τους.

Στο 15’ ο Άοσμαν έκανε το πρώτο σουτ του ματς, με τον Καραμάνο να επιχειρεί ένα σουτ τρία λεπτά αργότερα. Στο 32’ ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με τον Μάντζη.

Ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Λένις και νίκησε τον Σαράνοφ. Λίγο αργότερα ο Ιωνικός έχασε νέα ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματά του.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ιωνικός βρήκε γκολ στο 66’ με τον Λένις αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα στα τελευταία λεπτά του ματς. Η Λαμία είχε μία καλή στιγμή με τον Προβυδάκη και ένα πλασέ του Ελευθεριάδη που έδιωξε ο Τσιγκρίνσκι λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν (75΄Προβυδάκης), Βύντρα (46΄Τιρόνε), Τζανετόπουλος, Λούκας, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (64΄Ελευθεριάδης), Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος (59΄Βέλλιος), Μανούσος (75΄Μπανγκουρά).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο (61΄Κιάκος), Άοσμαν, Λένις (86΄Γκοτσούλιας), Μάντζης (60΄Τουράμ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT